Slået op d.

Efterfødsel v. fysioterapeut

Efterfødselstræningen foregår på lukkede hold med en fysioterapeut.

Vi træner hele kroppen igennem, men har særligt fokus på de områder, der har været mest belastet under graviditeten.
Tidligste opstart er otte uger efter fødslen, og du må selvfølgelig gerne tage din lille guldklump med.
Der er opstart løbende og det sker jævnligt, ring og hør hvornår det næste hold opstarter, så du kan sikre dig din plads.
Er i en hel mødre gruppe, så ring og hør om jeres mulighed for at opstarte sammen.

Den første dag bliver meget stille og rolig, vi skal hilse på hinanden, og man får en intro omkring de mest belastede områder under graviditeten, samt en grundig gennemgang af knibeøvelser.
Du får her også en gennemgang af et hjemmetræningsprogram. Desuden får vi undersøgt alle for delte mavemuskler, og evt. andre gener. Da det er en fysioterapeut der står for forløbet, vil du altid kunne spørge efter råd og vejledning så du er i trygge hænder.

Når du møder op, kan barnevognen parkeres lige udenfor, ved siden af hvor træningen foregår. Således kan du ved behov stikke hovedet ud og se efter den lille.
Træningen er tilrettelagt med en hensigtsmæssig progression. Oftest er der de første par gange fokus på bækkenbund, og stabilitet omkring lænd og bækken, derefter fylder vi på med styrketræning af hele kroppen og konditionstræning.

Sideløbende tilbyder vi dig fri medlemskab i Hadsten Fit & Sund, i de 8 uger efterfødselstræningen foregår. Her kan du træne frit fra 5-23 alle dage, fx i maskiner og deltage på vores hold, fx Yoga, Pilates, Mama-hold. Vores Mama-hold er et hold hvor intensiteten er lidt højere, og vil fungere godt som efterfølgende træning.
Medlemskab vil blive oprettet til dig til jeres første træning, her får du også intro til vores App ”F&S – BRP”

Husk at de kære børn er meget velkomne inde til træningen, også til fri træning i maskiner.
Vi glæder os til at se jer.

Pris kr. 895,-

Når du har afsluttet efterfødselstræning har genvundet noget af din styrke, er der mulighed for fortsat medlemskab i Fit&Sund, med fri træning og hold fx Mama-holdet, men også vores andre holdtilbud. Hvis du oprettet et medlemskab efter endt efterfødsel vil du også få lavet et personligt træningsprogram af vores instruktør, prisen er kun 299,-/mdr. (+ 8,- DIPS gebyr). Læs mere på Fit&Sund hjemmeside.