Slået op d.

Mindfulness

Vi har 2 typer Mindfulnesskurser og et åbent hold i Fit&Sund:

 MBKT (Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi) kursus:

Kurset er for dig, som gerne vil lære teknikker til at lindre indre uro og opbygge et blivende godt mentalt helbred. Mental træning kan disciplinere sindet, så du fremmer energi, venlighed, glæde og medfølelse.

Vi arbejder med praktiske Mindfulnessøvelser, såsom meditationer, simple yoga stræk og bevægelse samt små kognitive øvelser. Vi vil komme ind på sammenhængen mellem tanker, følelser, krop og adfærd under stress og smerter.

Kurset foregår i gruppe, fordi det er et arbejde, vi ikke kan gøre alene, og ingen andre kan gøre for os.

Fuldt udbytte af kurset opnås ved at følge det anviste hjemmetræningsprogram ml. 12 – 45 min. dagligt.

”Et kursus der giver genlyd resten af livet”

8 uger, en gang om ugen a 2½ time. Pris kr. 2800,-

Hold fast i Mindfulness:

Et tilbud til dig som kender til Mindfulness. Undervisningen er compassion orienteret og den giver dig redskaber til at øge din indre robusthed, foretage bevidste valg og regulere dine følelser, så din adfærd bliver mere hensigtsmæssig både over for dig selv og andre. Lære at behandle dig selv og andre med venlighed og egenomsorg fremfor perfektionisme, hårdt pres og selvkritik.

Udbydes når der er nok til et hold – ring hør nærmere og bliv skrevet på ”interesseret listen”.

1½ time, 1 gang om ugen, over 6 uger. Pris: kr. 1395,-

Mindful Stretch(Fysik & Nærvær), åbent hold:

Holdene er åbene for alle medlemmer af Fit&Sund og tilbydes flere gange ugentligt. Der arbejdes med 25 min.’s Mindful yoga i stående eller liggende og efterfølges af 25 min.’s guidet meditation. Kan bruges før, undervejs og efter et Mindfulness forløb eller som et enkeltstående tilbud, som aktiverer den beroligende del af nervesystemet.

Ved medlemskab i Fit&Sund Hadsten, kan du booke plads på holdene samt vores andre hold og benytte træningscentret – alt til en pris! Se her!

 

OBS:

Mindfulness anbefales ikke ved psykoser, svær depression, ved akut opståede kriser og aktivt misbrug.