Slået op d.

Efterfødsel

Efterfødselstræningen foregår på små lukket hold.

Vi træner hele kroppen igennem, men har særligt fokus på de områder, der har været mest belastet under graviditeten.

Tidligste opstart er otte uger efter fødslen, og du må selvfølgelig gerne tage din lille guldklump med.
Der er opstart løbende, med omkring 6 forløb årligt, ring og hør hvornår det næste hold opstarter, så du kan sikre dig din plads.
Den første dag bliver meget stille og rolig, vi skal hilse på hinanden og man får en intro omkring de mest belastede områder under graviditeten samt en grundig gennemgang af knibeøvelser. Du får her også en gennemgang af et hjemmetræningsprogram. Desuden får vi undersøgt alle for delte mavemuskler, og evt. andre gener.

Når du møder op, kan barnevognen parkeres lige udenfor, ved siden af hvor træningen foregår. Således kan du ved behov stikke hovedet ud og se efter den lille.
Træningen bliver tilrettelagt efter jeres ønsker, men oftest er der de første par gange fokus på bækkenbund og stabilitet omkring lænd og bækken, derefter fylder vi på med styrketræning af hele kroppen og konditionstræning.

Som noget helt nyt tilbyder vi dig fri træning i Fit & Sund, i de 8 uger efterfødselstræningen foregår. Her kan du træne frit i maskiner og deltage på hold. Vi har bl.a. populære Pilates, Yoga og Core hold. Hvis du er interesseret i at træne frit, skal du blot oprettes ved sekretærerne, hvor i får et medlemskort.

Husk at de kære børn er meget velkomne inde til træningen.
Vi glæder os til at se jer.

Pris kr. 895,-

Når du har afsluttet efterfødselstræning har genvundet noget af din styrke, er der mulighed for medlemskab i Fit & Sund og deltagelse på vores Mammahold. På dette hold arbejder vi med noget højere intensitet og du kan udover dette benytte Fit & Sunds andre hold (bl.a. Pilates, Yoga og Core hold), samt træningscentret.